Min baggrund


Jeg er uddannet som:


  • Psykoterapeut MPF - ID Academy
  • Cand.mag. i psykologi
  • Professionsbachelor i human ernæring
  • Mindfulnessinstruktør
  • Yogalærer (RYT200)
    • Hatha, Vinyasa & Restorativ yoga
  • Yoga massør
  • Nada udøver (øreakupunktur)
  • Colonterapeut

Jeg har i mange år arbejdet med terapi, rådgivning og vejledning i mange forskellige settings; lige fra misbrugsrådgivning til kostvejledning og helt over i karriererådgivning. Fællestræk for dem alle er mennesker i krise og i forandring.


Udover at være aktiv psykoterapeut driver jeg til hverdag også:
"Jeg føler nogle ting er blevet mulige fordi du har givet mig ro på ved at give mig nogle nye perspektiver.

Du var virkelig god at snakke med og kom med nogle gode råd og konkrete ting jeg kan gøre - og det føles nu som om jeg ikke er ligeså rundtosset men har noget at holde fast i. En vej jeg prøver at gå og så må jeg se hvor jeg ender."

Louise

- tidligere klient

“Lina er både varm og omsorgsfuld, men også enormt kompetent. Det er fantastisk at møde et menneske som er så empatisk og dygtig. Her føler man sig virkelig set, hørt og mødt. De varmeste anbefalinger herfra.”

Caroline

- tidligere klient

Min egen historie


Jeg har selv gået vejen, og har været igennem diverse af livets kriser og forandringsprocesser. Og jeg ved hvordan det er at vokse op fra krakeleringerne i asfalten og blomstre op i en ny og smukkere udgave af sig selv. Eller måske bare en udgave som man hviler mere i. 


Min vej ud af de følgevirkninger, der naturligt kommer fra en kaotisk opvækst, begyndte allerede da jeg læste humanernæring. At jeg kunne begynde at give min egen krop den kærlighed og den næring, som den hungrede efter, gjorde at jeg blev stærkere som menneske. Som individ. Da min krop efterhånden  var begyndt at føle sig næret på det fysiologiske plan, startede der en trang til at blive næret på det psykologiske plan. Her fandt jeg mindfulnessen.


Mindfulness blev en måde at komme til live igen. Meditationerne skabte ro i al den kaos, der alligevel stadig var inde i mig på trods af fysisk næring. Det skabte lys, liv og kærlighed i et indre landskab, der på mange måder havde føltes dødt. Det gav mig psykisk næring og styrke.   


Det ledte hurtigt videre til en sult på mere. Og jeg har brugt lige siden på at udvikle mig og uddanne mig. En rejse i min indre verden, som jeg ikke ville være foruden. Lige meget hvor hård og lang den har været.

I den terapeutiske stol..


Hos mig vil du til hver en tid blive mødt med rummelighed og respekt for den du er. Der vil altid være plads til hele dig og det, som fylder i dig. Vi er alle unikke og bidrager til verden med lige præcis det, som gør os til noget uundværligt. Vi har alle lys og skygge i os, og du vil blive mødt i begge dele. Så hvis du har mod på at starte på din egen rejse imod personlig udvikling, eller er du allerede i gang og gerne vil fortsætte, så vil jeg byde dig mere end velkommen i min stol.


Jeg kan ikke tilføre dig noget, som du ikke allerede har. Men jeg kan hjælpe dig til at få styr på alt det der skygger for, at du kan gro. Hjælpe dig til at få øje på alt det du allerede har. Til at føle dig hel. For du er nemlig allerede hel. Du har alt, hvad der skal til for at leve et fuldt og nærende liv. Et liv fyldt med kærlighed og nærvær. 


Rom blev selvfølgelig ikke bygget på én dag. Og jeg anbefaler, at man tager et forløb over flere gange. Hvad enten det bliver hos mig eller du vælger en anden terapeut. Det er altid bedre at give sig til til at arbejde i dybden, så du får et mærkbart udbytte af dit arbejde med dig selv.


Som terapeut arbejder jeg ud fra et integralt perspektiv. Det vil sige, at jeg arbejder både i det kognitive men også ind i de dybere lag af eksistens. Jeg arbejder derfor ud fra flere forskellige psykologiske tilgange og har en bred værktøjskasse.